Mitt nya jobb!

Ni som följt mig länge vet att jag har haft det ganska tufft när det gäller min arbetssituation. Jag har skadat mitt knä och har under en längre tid både varit sjukskriven och efter det inte redo för att jobba 100%. Jag har varit på deltid ett bra tag och känner verkligen att jag inte haft någon motivation när det gäller att jobba. Jag önskar hela tiden att jag är utan min knäskada, tills det att jag sprang på en annons från Truckutbildarna. De erbjöd truckutbildning för både privatpersoner och företag och jag gick direkt in och läste mer om deras tjänst på deras hemsida. Inte visste jag då att detta skulle leda till mitt nya jobb och en tid i mitt liv där jag trivdes otroligt bra.

Truckutbildarna ger jobb

Ja, man kan väl inte egentligen säga att det är Truckutbildarna som ger jobb, men i längden är det absolut dem. Efter avslutad utbildning kunde jag äntligen börja söka lite jobb som innebar att mina knän fick vila i en truck medan jag kunde utföra arbetet helt 100% utan några som helst kompromisser med vare sig arbetsgivaren eller min kropp. Jag fick då en tjänst på ett lager bara fem minuter från där jag bor och även två kompisar som jag tror jag kommer behålla livet ut.

Truckutbildarna blev min räddning i en ganska mörk period i livet där jag kände att jag inte klarade något. Numera är jag en del av ett team som jobbar tillsammans och där mitt jobb verkligen räknas. Jag tror att jag verkligen kommer att jobba här en lång period i livet utan att bekosta mina knän. Jag är så himla glad för mitt nya jobb och framförallt hela min livssituation som har blivit så mycket bättre – allt på grund av mitt nya jobb!