Nu är det dags för semester

Äntligen går jag på semester och jag och min sambo ska tillsammans ta oss uppåt i landet för att vandra. Detta har vi aldrig gjort förut men i och med alla typer av aktiviteter som egentligen fått uppsving efter corona-pandemin så är vi säkra på att detta kommer vara något för oss. Man får vara utomhus, verkligen ta vara på Sveriges natur och framför allt – gör en beställning av friluftskläder hos Jägarliv.

Det sista nämnda skulle jag nog säga är det roligaste enligt mig. Jag älskar nämligen mode och kläder och att se snygg ut samtidigt som man ser till att ha kläder som verkligen har en funktion tycker jag är något som är så himla roligt. Jägarliv har länge varit det givna valet för oss att handla på när det gäller friluftskläder. Eftersom vi inte har vandrat förut så har vi mer köpt promenadkläder eller kläder som vi har när vi är ute och fiskar, men nu ska jag äntligen in och kika på om jag hittar något till oss inför vår resa.

Smidigt och snyggt

Det är fantastiskt smidigt att beställa friluftskläder hos Jägarliv, och det säger jag inte bara för att. Man får leveransen väldigt snabbt, det är smidigt att byta storlek om det skulle behövas och mest viktigt – allt stämmer överens med bilderna på hemsidan. Det har aldrig hänt mig att jag fått hem som inte uppnår mina förväntningar. Det är ett problem som jag annars upplever hos andra varumärken som endast säljer på nätet. Det är dessutom riktigt snygga kläder som gör att det inte känns som att du har på dig pappas jägarjacka. Du känner dig bekväm, är snygg och framför allt så håller du dig varm och torr i det svenska klimatet. Jag är redo för semester på berget!

Kommentarer är stängda.