Anlita flytthjälp – värt varenda krona

Ibland är det väldigt lätt att vara dum-snål hörrni. Inte allra minst när det kommer till att flytta. Jag har alltid varit den som tänkt att `det klarar jag själv´. Visst, det gör man, men hur bra mår man egentligen av det? Är det verkligen värt att slita ut kroppen och att behöva stressa över om man skall hinna med allting och få tag i bil och någon som kan hjälpa till? Det är det slut på för min del nu och det var därför jag valde att anlita flytthjälp vid min senaste flytt, en tjänst jag aldrig vill vara utan igen.

Fick hjälp med alltifrån emballering och packning till bärhjälp, flytthjälp och städhjälp

Jag valde att anlita Flyttkillarna  eftersom jag hörd så himla mycket bra om dom. Jag kunde inte ha blivit mer nöjd. Jag fick hjälp med alltifrån emballering och packning till bärhjälp, flytthjälp och städhjälp. Jag tror inte ni förstår hur skönt det var att kunna släppa allt detta och låta Flyttkillarna ta hand om det istället. Bara att flyttstäda brukar vanligtvis ta mig två dagar, men nu kunde jag lägga de två dagarna på att installera mig i mitt nya hem i stället medans Flyttkillarna städade ur det gamla.

Erbjuder även tjänster som företagsflytt, bohagsmagasinering och pianoflytt

Förutom detta så erbjuder dom även hjälp vid flytt utomlands där de även tar hand om alla tullpapper. Dom erbjuder även tjänster som företagsflytt, bohagsmagasinering och pianoflytt. Är du pensionär och skall flytta så erbjuder dom pensionärsrabatt vilket jag tycker är så himla bra och fint. Nu har jag äntligen landat i mitt nya hem och för en gångs skull är jag inte helt slut efter att ha flyttat. Jag rekommenderar verkligen varmt att anlita flyttkillarna inför din nästa flytt. Det är värt varenda krona.