Nu finns det en service som kan hjälpa dig hitta en snabb bostad i Stockholm

I stora delar av landet är det hopplöst att hitta ett boende, och fullkomligt hopplöst i Stockholmsområdet. Ofta krävs att man stått i kö under lång tid, och de de lägenheter som slussas ut av privata aktörer försvinner lika fort som de aviseras. Snabbostad erbjuder en tjänst som ökar dina chanser att hitta en ledig lägenhet markant.

En enkel ide som sparar oändligt med tid

Vad är det då som snabbostad.se erbjuder som är så unikt. Jo de kollar av hundratals fastighetsägare flera gånger varje minut och så fort ett objekt som du är intresserad av dyker upp så skickar de ett sms eller ett mejl. Detta ger dig chansen att söka lediga lägenheter som du kanske aldrig ens fått reda på existerar annars. Detta garanterar förvisso inte att man hittar en lägenhet på en gång, men skillnaden mellan att få veta att den finns 30 sekunder efter att den läggs ut mot att hitta annonsen själv när man kommer hem efter jobbet är enorm.

Billigt sätt att öka sina chanser

Just nu kostar det under 200 kronor per månad att vara ansluten, men jag ser det lite som ett lotteri, slår det in så är ju det man vinner värt otroliga summor. Och har man inte tid att vänta i 8 år så får man hitta nya vägar till sin drömbostad. För som jag ser det är alla förstahandskontrakt i Stocholm det samma som en drömbostad.