Möblera kontoret

Arbetsmiljön är viktig, du spenderar en stor del av din vakna tid på arbetet och självklart vill du ha en god arbetsmiljö.  För att trivas på arbetsplatsen är det inte bara viktigt med trevliga kollegor, du behöver ha bekväma möbler som gör det möjligt att undvika arbetsskador och skapa möjligheter för en bra prestation i jobbet.

Bra belysning är viktigt. Om det finns tillgång till naturligt ljus genom fönster/tak-fönster är det en fördel. Ofta behöver du komplettera med lampor av olika slag, speciellt på våra breddgrader då vi har det relativt mörkt under stora delar av året.

Höj- och sänkbara skrivbord underlättar för många. När du står och arbetar blir kroppen lite piggare efter en stund, undvik gärna att sitta för mycket under din arbetsdag.

Var kan man hittar arbetsmöbler? Jag har handlat skrivbord och stolar på IKEA tidigare, jag vet även att Gerdmans har stort utbud av kontorsmöbler. IKEA har varuhus runt om i landet. Gerdmans har jag inte koll på var de finns, men jag vet att de har en hemsida du kan besöka.

Om du störs av oljud på arbetsplatsen kan jag tipsa dig att kolla upp ljudabsorbenter. Det finns skärmväggar, tavlor, gardiner och bordsskärmar du kan använda för att skärma av ljud i omgivningen. Skärmväggar kan vara extra effektivt om du arbetar i ett öppet kontorslandskap.

Om ni har svårt att inreda kontoret själva finns det hjälp att hyra. Flera företag erbjuder styling av kontor. Du får då professionell hjälp att se över färg, form och möbler samt att det blir snyggt utplacerat i lokalerna. En inredare kommer spara dig tid och du slipper lägga ned tid på att själv planera hur kontoret ska inredas på ett snyggt sätt.

Vill du kolla upp kontorsmöbler är det bara att Googla på ordet kontorsmöbler. Klicka på bilder i Googles meny så får du se exempel på möbler.

Kommentarer är stängda.