Vibrator

Vad är en vibrator och varför måste man ha en sådan? Nu pratar vi om sex och inga andra typer av vibratorer. Många av er därute har nog inte ens testat att använda en vibrator då det fortfarande kan kännas lite tabu för en del. Det är väldigt synd att det ska behöva vara på det sättet, vi går sakta men säkert mot ett lite mer frigjort samhälle och förhållanden där vi förhoppningsvis vågar vara lite mer öppna. Långt ifrån alla har upptäckt tjusningen med en vibrator och det är nog i många fall något som de går miste om, att inte våga testa eller fråga sin partner om det är ok att använda en vibrator samtidigt när man har sex.

Appstyrd vibrator

Det finns flera olika slags vibratorer så det kan vara svårt att veta på förhand vilken man kommer att tycka om. Det kan hända att du måste prova flera stycken innan du hittar någon du blir helt nöjd med. Men du kommer att få lön för mödan, en riktigt bra vibrator är helt oslagbar. Det finns många vibratorer på marknaden som är appstyrda, vilket kan vara ett bra alternativ.

Uppladdningsbara vibratorer

Många av de nyare vibratorerna är uppladdningsbara och det är ju skönt att slippa köpa batterier hela tiden. Det brukar ju vara ganska typiskt att man sätter igång vibratorn och så märker man att batterierna är på väg att ta slut, och självklart finns det inga nya på lager. Då är det bara att sticka in en sladd och har du tur så räcker den hela vägen till uttaget under tiden du använder den. En annan typ av vibrator är den så kallade ”par-vibratorn” som ska användas både i vaginan och på klitoris samtidigt som man har sex. Den ger sköna vibrationer för både henne och honom.