Arbetskläder för proffs!

Är du liksom jag hantverkare och ändå känner att vi är värda så himla bra arbetskläder i och med att vi bara jobbar fysiskt. Man behöver byxor som är stretchiga men som ändå är tåliga och slitstarka. Man behöver kläder som helt enkelt gör ens arbetsdag säkrare, mer bekväm men framförallt med fokus på funktionalitet.

Jag vill tipsa dig redan att gå in nu och läs mer via L.bradors hemsida. Det är nämligen ett företag, e-handel, som säljer arbetskläder för proffs. Det vill säga till sådana som du och jag. För ibland kan man faktiskt vara lite självgod och utmärka sig själv till proffs. För är man bra på sitt jobb så är man faktiskt ett proffs. Oavsett vilken bransch det gäller tycker jag.

Läs mer också om deras målsättning om att hela tiden beblanda sig med kunden och åsikterna, det vill säga dina och mina åsikter. Det är liksom dem som räknas mest när dem utvecklar sina produkter för att du och jag ska vara rejält nöjda när vi bär ett plagg från L.brador. Jag blir då också väldigt stolt över att vara hantverkare. För vad vore liksom samhället utan oss som bygger och fixar och donar? Oavsett om du är snickare eller rörmokare så gör det ett viktigt jobb i samhälle genom att åka hem till folk, meka lite och lösa deras problem som dem själva inte alls hade kunnat lösa.

Vi hjälpts åt och jobbar ihop

Jag ser dessutom hela situationen som om att vi faktiskt jobbar tillsammans. Jag som snickare, du som rörmokare och den tredje som elektriker. Vi alla behöver göra vårt för att det på något vis ska bli en bra helhet. Så kom ihåg att vi hantverkare jobbar tillsammans, och det gör vi gärna i sköna, bekväma och funktionella men också snygga arbetskläder från L.brador.

Kommentarer är stängda.