Köpa heminredning och annat på nätet?

Det finns så förbaskat mycket som man vill köpa. Känner ni likadant? Visst kan det vara jobbigt ibland. Pengarna räcker absolut inte till allt det som man vill ha, om man nu inte heter Ingvar Kamprad eller Bill Gates förstås.

När det kommer till möbler och heminredningsprylar så finns det ju hur mycket som helst. Allt från det billiga på IKEA till det riktigt svindyra eller ett mellanting som kanske http://www.stayhome.se/. När jag var på Harrods för några år sedan såg jag en liten prydnadskudde från Fendi och den kostade 5 000 kronor. Sedan såg jag en säng från Ralph Lauren och den kostade modiga 500 000 kronor. Undrar om man sover bättre i den i jämförelse med någon annan billigare variant.

Smink kan också gå från det billiga till otroliga summor. I dagens läge finns det hur många som helst som visar smink och andra produkter på Youtube. Jag såg en filmsnutt där de testade någon sådan där ansiktsmask och den kostade flera tusen kronor. Ja, då vill man ju verkligen att rynkorna har försvunnit när man väl har tagit av sig masken i så fall. Det borde man väl kunna begära för ett sådant pris, eller?

Utav en händelse så tittade jag runt på en sida för sexleksaker för ett tag sedan. Utav en händelse förresten. Jag får väl erkänna att jag var nyfiken. Och vilka grejer det finns gott folk. Helt otroligt. Priserna skiljer sig ordentligt åt även i denna kategori av produkter. En analplugg till exempel kan man köpa för inte allt för mycket pengar, kolla här t. ex. http://sexiworld.se/produkt-kategori/anala-sexleksaker/anala-sexleksaker-analplugg/. Sedan finns det de som ser ut som världens designpryl som man skulle kunna tänka sig har blivit designad av Alessi, och de kostar multum. Då får man hoppas att de gör det de ska riktigt ordentligt. Köpa dyrt eller billigt. Det är frågan.

Kommentarer är stängda.